• Conversational marketing

  Conversational marketing: alles wat je moet weten

  Conversational marketing: een buzzword of is het iets waar je in 2024 mee aan de slag moet? We praten je helemaal bij.

 • up selling en cross selling

  Up selling & Cross selling: 5 bewezen strategieën

  Zit je in de telesales en ben je het zat om steeds dezelfde verkooppraatjes te houden? Lees dan ff verder. Up selling en cross selling zijn jouw geheime wapens om de verkoopcijfers niet alleen te laten stijgen, maar ook om jouw klanten blij te maken met meer dan ze verwachtten. Meer verkopen en tegelijkertijd klanten een brede glimlach bezorgen: klinkt als muziek in de oren, toch?

 • Positieve taal

  De kracht van positieve taal in klantgesprekken

  Ooit het gevoel gehad dat je met een paar magische woorden een klantgesprek kunt omtoveren? Dit is geen sprookje, maar de kracht van positief taalgebruik. In de wereld van klantcontact maakt de manier waarop je dingen zegt net zoveel uit als wat je eigenlijk zegt.

 • Callcenter fraude

  7 strategieën om je callcenter te wapenen tegen fraude

  Het aantal fraudeaanvallen op contactcenters neemt met rasse schreden toe. Vooral de financiële sector moet er flink aan geloven. In het afgelopen jaar steeg het aantal gevallen van fraude met 10% en dat is niet mis. In een wereld waar klantcontact centraal staat in het bouwen van klanttevredenheid en loyaliteit, komt deze golf van fraude met uitdagingen en vraagt om een slimme respons.

Deze artikelen in je mailbox?

Laat je gegevens achter en ontvang maximaal één keer per maand klantverhalen, interessante artikelen & aanbiedingen in je inbox.

En heb je er genoeg van? Dan schrijf je je gewoon op ieder moment uit.

 • Outsourcing

  Outsourcing 101: alles wat je moet weten over externe samenwerkingen

  Outsourcing: het klinkt als een buzzword, maar het is een sleutel tot flexibiliteit en groei voor vele ondernemers. Door taken uit te besteden, zoals klantcontact, krijg je als ondernemer de ruimte om je te richten op wat echt telt voor je bedrijf.

 • Recht van verzet

  Recht van verzet: alles wat je in 2023 moet weten

  Sta je aan het hoofd van een callcenter of ben je verantwoordelijk voor telemarketing? Dan weet je hoe belangrijk het is om up-to-date te blijven met de regelgeving. Een term die je ongetwijfeld vaak tegenkomt, is 'recht van verzet'. Maar wat betekent dit eigenlijk precies voor jouw bedrijf en je dagelijkse operaties? In dit artikel nemen we je mee door alle ins en outs van het recht van verzet, zodat je zonder zorgen je werk kunt doen.

 • Direct Marketing

  Effectieve Direct Marketing: dit is het geheim

  Waarom blijft direct marketing nog steeds een essentieel onderdeel van de marketingmix, zelfs in een tijdperk vol digitale alternatieven? Dat is simpel: het is een van de meest effectieve manieren om leads te genereren en te converteren. In deze blog duiken we in de kern van wat direct marketing zo krachtig maakt.

 • Digitale Transformatie

  Veranderende klantbehoeften? Digitale Transformatie is jouw lifesaver

  Veranderende klantbehoeften: ieder bedrijf krijgt ermee te maken. Wat vandaag goed was, is morgen ineens fout. Hoe ga je om met een klantenbestand dat ineens 180 graden draait? Digitale transformatie gaat je helpen.

 • Opt-out

  25 oktober 2023

  Opt-out: alles wat je moet weten in 2023

 • Acquisitie uitbesteden

  23 oktober 2023

  Waarom acquisitie uitbesteden een gamechanger kan zijn voor je bedrijf

 • Opt-in

  12 oktober 2023

  Van opt-ins naar bel me niet register: een overzicht van de regelgeving in telemarketing

 • Koude acquisitie

  5 oktober 2023

  Koude acquisitie: een complete gids

 • b2b callcenter

  27 september 2023

  5 best practices voor het benaderen van prospects in het B2B call center

 • Recht van verzet

  22 september 2023

  Recht van verzet: alles wat je in 2023 moet weten