• callcenter kosten verlagen

  4 manieren om de kosten van je callcenter te verlagen

  Het klinkt als het gouden ei: je callcenter kosten verlagen. Toch zijn er altijd dingen die slimmer kunnen, al helemaal als je technologie gebruikt. We geven je een aantal tips.

 • krapte op de arbeidsmarkt

  Krapte op de arbeidsmarkt? Kijk eens verder dan je neus lang is

  "We staan vaker en langer in de wacht bij klantenservices" kopte de NOS onlangs. Uit onderzoek blijkt dat het aantal wachtrijen in een jaar tijd met 20 tot 30% is gestegen, onder andere door krapte op de arbeidsmarkt. Volgens Daniël Cools - CCO bij Steam-connect - is het nogal makkelijk om meteen naar personeelstekort te grijpen.

 • Callcenter prestaties monitoren

  Zo monitor je de prestaties van je callcenter

  Zonder data ben je nergens en valt er niets te verbeteren. Je callcenter prestaties monitoren is dan ook een van je belangrijkste taken. Hoe zorg je ervoor dat je alles compleet in beeld hebt?

 • Leidinggeven aan een callcenter

  Zo geef je het best leiding aan een callcenter

  Leidinggeven in aan callcenter heeft grote invloed, op zowel bedrijfsresultaat als de klantervaring. We benoemen 5 leiderschapsstijlen en vertellen je de voor- en nadelen.

 • Lancering Steam-connect

  Steam-connect is vernieuwd!

  In 2009 zag Codelogic het levenslicht en introduceerden we Steam-connect in de markt. Nu, 15 jaar later, gaan we volledig verder onder de naam Steam-connect. CEO Dennis Schabracq en Manager Marketing & Communicatie Renée Müller vertellen over deze keuze. "We zijn als disruptieve en innovatieve partij klaar voor het marktleiderschap."

 • Virtual Reality in klantcontact

  Verandert Virtual Reality (VR) de Customer Experience?

  Naar verwachting stijgt de wereldwijde markt voor Virtual Reality en Augmented Reality $ 109.61 miljard in 2026. Hoewel VR en AR het meest worden gebruikt voor games en entertainment, laten deze cijfers zien dat de deze technologieën waarschijnlijk in meer industrieën gaan zien. Wat dacht je van in klantcontact?

 • Virtueel callcenter

  Zo start je een virtueel callcenter

  Nu zoveel mensen thuis willen werken, starten steeds meer bedrijven met een virtueel callcenter. Wat houdt dat in en hoe pluk je er de vruchten van?

Deze artikelen in je mailbox?

Laat je gegevens achter en ontvang maximaal één keer per maand klantverhalen, interessante artikelen & aanbiedingen in je inbox.

En heb je er genoeg van? Dan schrijf je je gewoon op ieder moment uit.

 • SteamConnectBlog 12

  Afscheid nemen van een klant: zo pak je het aan

  Moet je af en toe met een klant breken? Ja. Moet je dat doen bij het eerste teken van moeilijkheden? Nee. Dus hoe weet je wanneer het gepast is - en welke stappen je moet nemen?

 • Steam-connect

  Callcenter beveiliging: 5 belangrijke stappen

  Cybercriminelen vieren hoogtij en dus moet je callcenter beveiliging een topprioriteit zijn. We noemen 5 belangrijke stappen die je echt moet gaan nemen.

 • SteamConnectBlog 26

  5 tips voor uitmuntend klantcontact via Social Media

  Als je een perfect product hebt, heb je toch helemaal geen klantenservice nodig? Fout! Aan kwaliteit heb je niets wanneer je klanten niet tevreden zijn. En om ze tevreden te houden, is klantcontact via Social Media anno 2022 een must.

 • SteamConnectBlog 24

  10 customer experience trends om in 2022 in de gaten te houden

  De pandemie gaat de klantervaring in 2022 nog meer beïnvloeden dan in 2021. We belichten 10 customer experience trends om de komende tijd in de gaten te houden.

 • SteamConnectBlog 16

  3 redenen om in 2022 de NPS te dumpen

  In 2025 gaat meer dan 75% van de bedrijven de NPS loslaten als maatstaf voor succes van de klantenservice, aldus Gartner. We geven je 3 redenen om hem in 2022 overboord te gooien.

 • SteamConnectBlog 17

  5 manieren waarop Jeff Bezos de klantervaring veranderde

  Jeff Bezos is een van de rijkste mensen ter wereld en maakt ruimtereisjes voor de lol. Hoe hij dat voor elkaar heeft gekregen? Door een bizarre focus op de klantervaring, waar jij als bedrijfsleider of CX-manager vast nog veel van kan leren.

 • SteamConnectBlog 20

  Hoe houd je thuiswerkende agents betrokken?

  De tijd dat we van 9 tot 5 massaal op kantoor werkten is voorbij. Hybride werken is here to stay. Maar hoe houd je thuiswerkende agents betrokken?