• Positieve taal

  De kracht van positieve taal in klantgesprekken

  Ooit het gevoel gehad dat je met een paar magische woorden een klantgesprek kunt omtoveren? Dit is geen sprookje, maar de kracht van positief taalgebruik. In de wereld van klantcontact maakt de manier waarop je dingen zegt net zoveel uit als wat je eigenlijk zegt.

 • Actief luisteren

  Zo word je koning(in) actief luisteren

  Goede luisteraars: ze zijn zeldzaam. Maar gelukkig ben je nooit te laat om te leren en dit artikel zit boordevol tips over actief luisteren en slimme communicatie.

 • Callcenter fraude

  7 strategieën om je callcenter te wapenen tegen fraude

  Het aantal fraudeaanvallen op contactcenters neemt met rasse schreden toe. Vooral de financiële sector moet er flink aan geloven. In het afgelopen jaar steeg het aantal gevallen van fraude met 10% en dat is niet mis. In een wereld waar klantcontact centraal staat in het bouwen van klanttevredenheid en loyaliteit, komt deze golf van fraude met uitdagingen en vraagt om een slimme respons.

 • Opt-out

  Opt-out: alles wat je moet weten in 2023

  Telemarketing is een fantastische manier om je bedrijf te laten groeien, maar dan moet je je wel even goed aan de regels houden. En die regels kunnen best ingewikkeld zijn. In deze blog praten we je bij.

Deze artikelen in je mailbox?

Laat je gegevens achter en ontvang maximaal één keer per maand klantverhalen, interessante artikelen & aanbiedingen in je inbox.

En heb je er genoeg van? Dan schrijf je je gewoon op ieder moment uit.

 • Acquisitie uitbesteden

  Waarom acquisitie uitbesteden een gamechanger kan zijn voor je bedrijf

  Acquisitie is het kloppend hart van elk bedrijf. Nieuwe klanten binnenhalen is cruciaal, maar kan ook een hele klus zijn, vooral als je de telefoon moet pakken. Telefonische acquisitie is voor velen een drempel. Het kan tijdrovend zijn en vraagt een goede voorbereiding. Maar wat als je deze taak nu eens kon overdragen aan experts?

 • Digitale Transformatie

  Veranderende klantbehoeften? Digitale Transformatie is jouw lifesaver

  Veranderende klantbehoeften: ieder bedrijf krijgt ermee te maken. Wat vandaag goed was, is morgen ineens fout. Hoe ga je om met een klantenbestand dat ineens 180 graden draait? Digitale transformatie gaat je helpen.

 • Klantenservice team motiveren

  10 effectieve manieren om je klantenservice team te motiveren

  In een tijd waarin we kampen met een gigantisch personeeltekort is je klantenservice team motiveren misschien wel een van je belangrijkste taken. Maar hoe pak je dat aan? Wij gaan je helpen.

 • Klantervaring verbeteren

  7 effectieve strategieën om je klantervaring te verbeteren

  In de huidige concurrerende markt speelt de klantervaring een cruciale rol. Organisaties richten zich steeds meer op het creëren van een positieve beleving. Maar hoe doe je dat precies? We geven je 7 strategieën die je klantervaring verbeteren.

 • Opt-in

  12 oktober 2023

  Van opt-ins naar bel me niet register: een overzicht van de regelgeving in telemarketing

 • Koude acquisitie

  5 oktober 2023

  Koude acquisitie: een complete gids

 • b2b callcenter

  27 september 2023

  5 best practices voor het benaderen van prospects in het B2B call center

 • Recht van verzet

  22 september 2023

  Recht van verzet: alles wat je in 2023 moet weten

 • Direct Marketing

  20 september 2023

  Effectieve Direct Marketing: dit is het geheim

 • Digitale Transformatie

  7 september 2023

  Veranderende klantbehoeften? Digitale Transformatie is jouw lifesaver