• Victus Sales

  Victus Sales

  In de competitieve wereld van B2B-sales is het hebben van een scherpe focus en het gebruik van efficiënte tools van essentieel belang. Victus Sales, marktleider in België op het gebied van telefonische prospectie, heeft een sterk trackrecord opgebouwd. Hun geheim? Een perfecte match tussen vakmanschap en technologie. We spraken met Tasso Limneos over hoe de outbound-software van Steam-connect bijdraagt aan het succes van Victus Sales.

 • dbf

  dbf

  dbf helpt organisaties succesvol te zijn in klantcontact, klantdatamanagement en klantloyaliteit. Organisatie kunnen hun klantenservice uitbesteden aan dbf. Met hun tools maken ze van klanten loyale klanten. Eén van die tools is Steam-connect.

 • Contact4You

  Contact4You

  Contact4You is als multichannel customer service een nieuwe naam in het landschap van klantcontact, maar het bedrijf zelf bestond al jaren onder de naam 1850 Contact Center. De transformatie gaat verder dan alleen een nieuwe naam en huisstijl, ook de technische infrastructuur wordt aangepakt. CustomerFirst sprak met Sandra Ursem, algemeen directeur van Contact4You.

 • Lead Development Company

  Lead Development Company

  Bij Lead Development Company staat de kwaliteit van de telefonische acquisitie voorop. Bij deze manier van werken speelt Steam-connect een voorname rol.

 • SociaalPlus

  SociaalPlus

  Beperkingen zijn er om opgelost te worden, dat is het credo van SociaalPlus. Je geld verdienen kan ook als je niet of slecht kunt zien, in een rolstoel zit of snel overprikkeld bent. Daar sluit Steam-connect zich graag bij aan om de afstand tot de arbeidsmarkt een stuk kleiner te maken.

 • Roscom Promotie

  Roscom promotie

  Het hele bedrijf grotendeels omgooien naar telemarketing werd de redding voor Roscom Promotie. ‘Praktisch ons hele bedrijf draaide om onderscheidende fieldmarketing aan huis, met pop-up stores en mobiele units. Dat ondersteunden we met een kleine afdeling telemarketing, die al met Steam-connect werkte, en in 2020 is dat volledig omgedraaid. Aan de ene kant lijkt het heel anders, aan de andere kant past het perfect bij ons bedrijfs-DNA.’

 • Consumind

  Mister Sales

  Vrijwel iedere sector zag half maart zijn sales van het ene op het andere moment instorten, ook telemarketingbedrijven. Mister Sales weigerde bij de pakken neer te gaan zitten en bouwde een compleet nieuw bedrijf: MisterChat.nu.

Deze artikelen in je mailbox?

Laat je gegevens achter en ontvang maximaal één keer per maand klantverhalen, interessante artikelen & aanbiedingen in je inbox.

En heb je er genoeg van? Dan schrijf je je gewoon op ieder moment uit.

 • Best Next Contact

  Best Next Contact

  Het customer service landschap is sinds het begin van het jaar verrijkt met een nieuwe speler. Best Next Contact is door Geoffrey Peytier opgericht vanuit de ambitie om dé specialist te worden op het gebied van uitgaand klantcontact. Ook op andere gebieden wil hij het anders doen dan anderen.

 • M-plus Group

  M+ group

  Als expert in klantcommunicatie heeft de M+ Group drie business units die elkaar versterken. Op die manier kunnen opdrachtgevers optimaal worden bediend, leggen commercieel directeur Dave Geukes en manager client Kris Bozic uit.

 • SteamConnectBlog 32

  Quality Contacts

  Quality Contacts handelt een groot deel van haar klantcontactopdrachten in Steam-connect. “We zitten op dit moment in de laatste fase van het migratieproces”.

 • SteamConnectBlog 04

  Uitblinqers

  Uitblinqers maakt met Steam-connect klantcontact persoonlijker, efficiënter, leuker. Hoe ze dat doen? Met Steam-connect natuurlijk.

 • SteamConnectBlog 31

  Soleo

  De techniek van Steam-connect zorgt er bij Soleo voor dat de dienstverlening ook op piekmomenten nooit onder druk komt te staan. Lees hieronder hoe dat komt.

 • Essent België

  Essent België

  Pionieren zit in het DNA van Essent België. Voor zover bekend is de energieleverancier de eerste in de Benelux die zelf een softwarepakket koopt en dit laat implementeren bij de diverse facilitaire contactcentra die voor Essent België outbound bellen. Om meer grip te krijgen op het proces werken ze met Steam-connect.

 • SteamConnectBlog 27

  Consumind

  CONSUMIND B.V. bedenkt en ontwikkelt initiatieven op het gebied van (persoonlijke) bestedingen. Met hun dienstverlening helpen de 140 medewerkers van CONSUMIND consumenten en organisaties bij het nemen van beslissingen over het dagelijks budget. De website Consumind.nl is het eerste concept dat het bedrijf MTVTD B.V. (uitgesproken als Motivated) heeft uitgewerkt. CONSUMIND is opgericht in 2011 en gevestigd in Utrecht.