De implementatie van Steam-connect.

Wanneer je gaat werken met Steam-connect, brengen we je in twee dagen alle ins- en outs van de software bij. Maar daar stopt het natuurlijk nog lang niet. Hoe verloopt de implementatie?

Steam-connect

Wij zorgen voor een vliegende start. Beloofd.

Installatie in slechts twee dagen

Steam-connect kan binnen 48 uur volledig operationeel beschikbaar zijn. Nadat je twee dagen een training heeft gehad kun je direct beginnen met het inrichten van jouw eigen omgeving. Natuurlijk helpt onze supportafdeling je kosteloos om Steam-connect goed te leren kennen zodat je optimaal rendement behaalt.

Trainingen & wekelijkse bijscholing (als je wilt)

Naast de 2-daagse training die je volgt bij de start met Steam-connect, organiseren we maandelijks Education Days. Deze dagen kun je kosteloos bijwonen. De Education Days gebruiken klanten vaak om het kennisniveau van het management te verhogen. Het is ook mogelijk om bij jou op locatie trainingen te volgen. Deze trainingsmomenten worden naar jouw behoefte ingevuld.

Wij laten je nooit meer in de steek

Informatie en ervaringen delen wij graag met onze klanten. Wij hebben veel expertise opgedaan in de contactcenterbranche. Daarom worden we vaak benaderd om mee te denken en een klankbord te zijn bij het inrichten van bedrijfsprocessen. Zo zijn we niet alleen leverancier maar ook businesspartner. Je kunt kosteloos gebruik maken van onze support engineers. Daarnaast staat onze afdeling projectmanagement klaar om te helpen bij vragen en uitdagingen.

Meer lezen over de implementatie? Download dan onze brochure.