Hiya software

Brand je outbound gesprekken.

Onbekend maakt onbemind. Anonieme bellers worden steeds minder opgenomen, want de ontvanger schat bij voorbaat al in dat de boodschap niet interessant zal zijn. Daarom bieden wij nu Hiya, waarmee je je uitgaande gesprekken kunt branden met je eigen logo en bedrijfsnaam.

Hiya software

Brand je outbound gesprekken.

Onbekend maakt onbemind. Anonieme bellers worden steeds minder opgenomen, want de ontvanger schat bij voorbaat al in dat de boodschap niet interessant zal zijn. Daarom bieden wij nu Hiya, waarmee je je uitgaande gesprekken

Steam-connect

‘Een onbekende beller? Die laat ik even gaan…’

Een oproep van een nummer dat je nog niet kent? Gemiste oproep, maar geen voicemail? De meeste mensen nemen deze tegenwoordig niet op. Gelukkig hebben wij een oplossing: branded outbound bellen met Hiya. Zo kun je met een geauthenticeerde identiteit uitbellen.

  • Bel met naam, logo & doel

Uit A/B tests blijkt dat wanneer klanten de naam en het logo van een organisatie in beeld zien, ze veel vaker opnemen. Dit vergroot direct je bereik en vermindert klantirritatie. Met Hiya bel je uit met je bedrijfsnaam en logo of met het doel. Zo weten je (potentiële) klanten meteen met wie ze van doen hebben.

  • Voor alle Samsung-toestellen

Hiya-software is compatible met alle nieuwe Samsung-toestellen en de app is gratis verkrijgbaar in de Playstore en Appstore.

  • Geverifieerd uitbellen

We zetten scammers en fraudeurs buiten spel, want gespoofte calls komen er niet meer doorheen. Alleen jij kunt nog met bepaalde nummers uitbellen, andere calls met hetzelfde nummer worden door het platform geweigerd.

  • Inzicht in klantsentiment

Alle calls die door Hiya-software op een smartphone lopen worden gemonitord. Hierdoor krijgen we inzicht in het klantsentiment. Bel je te vaak in een te korte periode? Bel je teveel? Hoe vaak word je teruggebeld? Hierop kun je je strategie aanpassen.

Reken voor eens en voor altijd af met spammers

Met Hiya-software kun je fraudeurs of scammers aanmelden. Zodra iemand een nummer misbruikt of ermee probeert op te lichten, komen calls ook als zodanig binnen. Deze spammelding kun je vervolgens verwijderen of je kunt onderzoeken waarom klanten dit zo aanmerken en actie uitzetten en dit in de toekomst voorkomen. Benieuwd naar de kosten? Download de brochure hieronder.

Steam-connect
Steam-connect

Maar Steam-connect kan nog veel meer.

Goed klantcontact is omnichannel, geoptimaliseerd & leuk voor agents. Ontdek wat Steam-connect allemaal voor je in petto heeft.

Social Media

Steam-connect gaat verder dan alleen bellen en dus integreren we met socialmediakanalen zoals Facebook, Twitter, Instagram en WhatsApp for Business.

Chat

Live chat is een van de snelst opkomende klantcontactkanalen. Met Steam-connect voeg je eenvoudig een chatwidget toe aan je website, zodat klanten direct antwoord krijgen op hun vragen.

WhatsApp

WhatsApp heeft twee miljard gebruikers en maakt zijn opmars in klantcontact. Een platform dat je dus niet mag missen. Met onze WhatsApp for Business-integratie blend je het met al je andere kanalen.