Klantcontact software

Raak nooit meer de verhaallijn kwijt.

Klantcontact loopt al lang niet meer via één kanaal. Klanten wisselen van social media naar e-mail en als het te lang duurt pakken ze de telefoon op. Hoe voorkom je dat ze telkens hetzelfde verhaal moeten vertellen? Met onze klantcontact software!

Steam-connect

Klantcontact software

Raak nooit meer de verhaallijn kwijt.

Klantcontact loopt al lang niet meer via één kanaal. Klanten wisselen van social media naar e-mail en als het te lang duurt pakken ze de telefoon op. Hoe voorkom je dat ze telkens hetzelfde verhaal moeten vertellen? Met onze klantcontact software!

Steam-connect

Klantcontact software

Raak nooit meer de verhaallijn kwijt.

Klantcontact loopt al lang niet meer via één kanaal. Klanten wisselen van social media naar e-mail en als het te lang duurt pakken ze de telefoon op. Hoe voorkom je dat ze telkens hetzelfde verhaal moeten vertellen? Met onze klantcontact software!

Steam-connect

De componenten van klantcontact software.

Klantcontact software is niet zomaar een telefooncentrale. Het is veel meer! Omdat we jarenlang naar onze klanten hebben geluisterd, weten we wat jij nodig hebt om je callcenter te managen.

Inbound

Klanten vinden het nog steeds fijn om de telefoon te pakken. Maar dan willen ze wel snel bij de goede persoon uitkomen. Met onze innovatieve IVR komt al je inbound verkeer bij de juiste medewerker terecht.

Outbound

Haal het maximale uit je outbound strategie door intelligente dialers. Onze klanten gebruiken het voor klantcontact, maar ook voor afspraakplanning, leadgeneratie of databaseverrijking.

Social Media

Steam-connect gaat verder dan alleen bellen en dus integreren we met socialmediakanalen zoals Facebook, Twitter, Instagram en WhatsApp for Business.

SMS

Sms’jes worden nog steeds goed gelezen. Daar maken we natuurlijk goed gebruik van in Steam-connect. Een reminder van een gemaakte afspraak versturen? Geen probleem!

E-mail

Ontvang en beantwoord alle e-mail in één scherm waar ook andere contacten worden afgehandeld.

Chat

Live chat is een van de snelst opkomende klantcontactkanalen. Met Steam-connect voeg je eenvoudig een chatwidget toe aan je website, zodat klanten direct antwoord krijgen op hun vragen.

Contactformulieren

Handel ook contactformulieren voor klanten snel en makkelijk af zonder dat je collega’s tussen schermen en tools moeten wisselen.

WhatsApp

WhatsApp heeft twee miljard gebruikers en maakt zijn opmars in klantcontact. Een platform dat je dus niet mag missen. Met onze WhatsApp for Business-integratie blend je het met al je andere kanalen.

Steam-connect API

Met onze API koppel je je andere pakketten aan Steam-connect, zoals je CRM, WFM of ERP-oplossing. We integreren ook standaard met Salesdock & Spotler Engage.

Steam-connect
Steam-connect

Klantcontact software

Wat is klantcontact software?

Klantcontact software helpt je met het managen van al je in- en outbound klantinteracties. Of een klant nu belt, een bericht stuurt via social media of je via sms benadert: alles komt in één interface binnen. Helemaal omnichannel dus. Zo raken je agents nooit meer de verhaallijn kwijt en hoeft je klant het verhaal niet keer op keer te herhalen.

Steam-connect
Steam-connect favicon

Alles in één scherm

Steam-connect klantcontactsoftware is helemaal omnichannel, dat betekent dat we alle contactkanalen hebben gebundeld in één scherm. Je klant hoeft zich dus nooit meer te herhalen en dat waarderen ze enorm. Klantcontactsoftware stelt je in staat een betere klantenservice te bieden en een succesvoller klantcontactcentrum te runnen.

  • Voor in- en outbound telefonie, social media, sms, e-mail en contactformulieren

  • Maak je dienstverlening flexibel en efficiënt met callblending, op basis van skills of campagne

  • Koppel je bestaande CRM- of ERP-oplossing met onze API

Steam-connect favicon

Eenvoudig te implementeren & managen

De IT-afdeling heb je niet nodig, want in Steam-connect klantcontactsoftware regel je alles gewoon zelf. Na het tekenen van de offerte zorgt onze consultant ervoor dat je binnen twee dagen aan de slag kunt. En dankzij onze training weet je precies wat je te doen staat.

  • Kom je er toch niet uit? Onze supportafdeling staat altijd voor je klaar

  • Wekelijks trainingen om je vaardigheden op stoom te houden

  • Consultancy, maatwerk en campagnebouw op aanvraag

Steam-connect

Klantcontact software

Wat zijn de voordelen van klantcontact software?

Met klantcontact software zoals Steam-connect geef je je klanten de flexibiliteit om altijd aan te haken, waar het gesprek zich ook bevindt. Daarnaast gaat het volume van je uitgaande gesprekken omhoog en kun je gebruikmaken van automatische callbacks wanneer iemand niet opneemt. En Interactieve Voice Response (IVR) maakt het makkelijker dan ooit om met je klanten te communiceren.

Alles in één tool. Wat wil je nog meer?

Steam-connect kent maar één prijsmodel: betalen naar gebruik. Jij beschikt over alle features en krijgt de toekomstige features er gratis bij. Steam-connect vergelijken met andere aanbieders? Vraag een offerte aan en wij rekenen het voordeel graag voor je uit.

  • Slimme gespreksroutering

Routeer inkomende gesprekken automatisch naar agents met behulp van slimme routering. Zorg ervoor dat een gesprek bij de agent met de juiste skills terechtkomt en voorkom onnodig doorverbinden.

  • Intelligente IVR

Met een intelligent Interactive Voice Response (IVR) kun je gepersonaliseerde en complexe IVR-bomen maken om je voicekanalen te versnellen en te automatiseren. Dit bespaart je echt gigantisch veel tijd.

  • Gespreksopname

De klantcontactsoftware neemt je gesprekken standaard op en bewaart ze op een veilige server. Zo kun je gesprekken rustig terugluisteren en je agents van feedback voorzien.

  • Klantcontact rapportages

Met de geavanceerde rapportagefuncties maak je diepgaande rapporten over je prestaties. Houd de belangrijkste KPI’s en agentproductiviteit bij, zodat je op tijd bij kunt sturen.

Klantcontact software

Veelgestelde vragen over klantcontact software.

Wij leveren standaard technische support tussen 9.00 uur en 17.00 uur. Daarnaast hebben we een gratis 24/7 storingsdienst en starten we je implementatie met een gratis tweedaagse training op locatie. Zo weten we zeker dat je een vliegende start krijgt!

Dat gebeurt eigenlijk nooit, maar je kunt je contract bij ons dagelijks beëindigen. Wel zo makkelijk.

Je haalt het meeste uit je klantcontact door het toekomstbestendig te maken met klantcontact software. Een omnichannel klantcontactoplossing zoals Steam-connect helpt je met het integreren van al je klantcontactkanalen in één oplossing. Zo hoef je niet meer continu van scherm naar scherm te switchen. Op die manier kunnen je agents net dat beetje extra geven en is je bedrijf klaar voor het nieuwe tijdperk.

Dat hangt helemaal af van het aantal seats in je klantcontactcenter. Onze consultants berekenen heel makkelijk en snel de ROI voor je. Vraag vooral een vrijblijvende offerte aan.

Jazeker! We integreren standaard met Salesdock en OBI4wan, maar hebben ook klanten die Steam-connect hebben gekoppeld aan HubSpot. Dat is vooral handig wanneer je veel aan telemarketing doet.

Wanneer je met ons in zee gaat komen we twee dagen bij je langs op kantoor om de software te implementeren en je een training te geven. Na die twee dagen ben je helemaal zelf in staat campagnes in te richten. Wil je je kennis nog wat bijspijkeren? Geef je dan op voor onze wekelijkse Education Days!

Je wilt dat je klantcontact zo efficiënt mogelijk verloopt. Je wilt niet dat gesprekken mislukken of niet doorlopen. En boze klanten zijn nóg vervelender. Het kost agents over het algemeen erg veel tijd wanneer ze continu moeten switchen tussen contactkanalen. Dit zorgt voor veel frustratie en het kost je gewoon heel erg veel tijd. Door al die contactkanalen te bundelen tot één oplossing haal je ergernis bij je agents weg én maak je je klanten gelukkiger. Een win-win-situatie dus!

Steam-connect
Steam-connect

Wat onze klanten zeggen

Wij kunnen wel zeggen dat we een geweldig platform hebben, maar vinden onze klanten dat ook? Gelukkig wel! Lees hieronder hun verhalen.