Steam-connect
Steam-connect
Steam-connect

menu

Modules2024-03-28T15:35:58+01:00

Ontdek onze modules

Steam-connect heeft het allemaal.

Raak nooit meer de verhaallijn kwijt, maak het leven van je agents makkelijker én zorg voor een goed contact met je klanten. Met Steam-connect blijft iedere conversatie op stoom. Ontdek welke functionaliteiten Steam-connect voor jouw organisatie in petto heeft.

Steam-connect

Steam-connect functionaliteiten

Steam-connect heeft het allemaal.

Raak nooit meer de verhaallijn kwijt, maak het leven van je agents makkelijker én zorg voor een goed contact met je klanten. Met Steam-connect blijft iedere conversatie op stoom. Ontdek welke functionaliteiten Steam-connect voor jouw organisatie in petto heeft.

Steam-connect

Steam-connect functionaliteiten

Steam-connect heeft het allemaal.

Raak nooit meer de verhaallijn kwijt, maak het leven van je agents makkelijker én zorg voor een goed contact met je klanten. Met Steam-connect blijft iedere conversatie op stoom. Ontdek welke functionaliteiten Steam-connect voor jouw organisatie in petto heeft.

Steam-connect

Wat biedt Steam-connect?

Onze klantcontact software biedt je ontzettend veel mogelijkheden. Van inbound en outbound telefonie, e-mail, chat, sms, en WhatsApp, tot social media zoals Twitter en Facebook. Je organiseert al jouw klantcontact op de manier die het beste bij jouw bedrijf past. Benieuwd naar de kosten? Bij ons betaal je alleen voor wat je gebruikt.

Inbound

Klanten vinden het nog steeds fijn om de telefoon te pakken. Maar dan willen ze wel snel bij de goede persoon uitkomen. Met onze innovatieve IVR komt al je inbound verkeer bij de juiste agent terecht.

Outbound

Haal het maximale uit je outbound strategie door intelligente dialers. Onze klanten gebruiken het voor klantcontact, maar ook voor afspraakplanning, leadgeneratie of databaseverrijking.

Social Media

Steam-connect gaat verder dan alleen bellen en dus integreren we met socialmediakanalen zoals Facebook, Twitter, Instagram en WhatsApp for Business.

SMS

Sms’jes worden nog steeds goed gelezen. Daar maken we natuurlijk goed gebruik van in Steam-connect. Een reminder van een gemaakte afspraak versturen? Geen probleem!

E-mail

Ontvang en beantwoord alle e-mail in één scherm waar ook andere contacten worden afgehandeld.

Chat

Live chat is een van de snelst opkomende klantcontactkanalen. Met Steam-connect voeg je eenvoudig een chatwidget toe aan je website, zodat klanten direct antwoord krijgen op hun vragen.

Contactformulieren

Handel ook contactformulieren voor klanten snel en makkelijk af zonder dat je collega’s tussen schermen en tools moeten wisselen.

WhatsApp

WhatsApp heeft twee miljard gebruikers en maakt zijn opmars in klantcontact. Een platform dat je dus niet mag missen. Met onze WhatsApp for Business-integratie blend je het met al je andere kanalen.

Steam-connect API

Met onze API koppel je je andere pakketten aan Steam-connect, zoals je CRM- of ERP-oplossing. We integreren ook standaard met Salesdock.

Steam-connect
Steam-connect

Steam-connect modules

Blend al je contactkanalen en verspil geen tijd.

Je wilt je dienstverlening aan je klanten graag flexibel en efficiënt houden. Dan is het blenden van je contactkanalen een uitkomst. Wanneer er bijvoorbeeld weinig inkomende telefoontjes binnenkomen, kunnen je agents zich bezighouden met het afhandelen van outbound telefonie of berichten op Twitter. En dat allemaal in hetzelfde scherm. Je kunt gesprekken blenden op basis van vaardigheden of campagne, net wat het beste bij de opdracht past.

Steam-connect
Steam-connect favicon

Agenda synchronisatie

Onze klanten gebruiken Steam-connect veel voor hun telemarketing. En wij snappen wel waarom. Als je je agenda integreert, dan haal je nog meer uit je dag.

 • Te koppelen met Microsoft Exchange, Office 365 & Google Agenda
 • Gebruik Outlook voor bezoekverslagen
 • Reserveer ruimte voor reistijd tussen je afspraken
 • Stel een maximumaantal afspraken in

Steam-connect favicon

Workforce-management

Met Steam-connect manage je niet alleen je klanten, maar ook je agents. Krijg notificaties bij belangrijke gebeurtenissen en vergeet nooit meer een verjaardag. Hoera!

 • Uitgebreide personeelsadministratie

 • Inroostermodule en voorbereiding salarisadministratie

 • Documentbeheer

 • Vakantie- en ziekteregistratie

Steam-connect favicon

Gespreksopname & meeluisteren

We leren graag van onze ervaringen. Dat is voor je agents niet anders. Met Steam-connect kun je gesprekken uit het verleden terugluisteren en feedback geven op de inhoud van het gesprek. Je kunt ook meeluisteren bij een live-gesprek. En wil je dan snel iets influisteren? Ook dat is mogelijk.

 • Geïntegreerde gespreksopnamen

 • We bewaren je bestanden standaard twee maanden

 • … Maar langer kan natuurlijk ook

 • Optioneel: je opnamen naar je eigen locatie kopiëren met SFTP

Steam-connect favicon

Hoogwaardige API

Integreren doet begeren. Daarom hebben we een hoogwaardige API, zodat je data altijd op de juiste plek zijn.

 • Volwaardige API

 • SOAP-ondersteuning

 • Maatwerkkoppeling? Daar helpen we je bij

 • Standaard integraties aanwezig

Steam-connect

Callcenter rapportages

Altijd duidelijk inzicht in je prestaties.

Hoe druk is het in je contactcenter? Hoe effectief zijn je agents? Welke campagne is het meest succesvol? Met de uitgebreide rapportagemodule in Steam-connect heb je direct inzicht in je complete contactcenter. Maak je eigen rapporten en zorg ervoor dat je altijd op maximale kracht draait.

Steam-connect favicon

Veiligheid voorop

We hosten je data op betrouwbare servers van Telecity in Amsterdam, zodat je klantdata altijd in veilige handen is. Wel zo’n geruststellend gevoel.

 • We zijn ISO 27001 gecertificeerd

 • Two-factor authentication & passwordgrid
 • Je data staat op een Nederlandse server en we maken elke dag een dubbele back-up
 • MS Clustered SQL server, die voldoet aan de hoogste security-eisen
Steam-connect favicon

Volledig cloudbased

Maak gebruik van de vele voordelen van de cloud: Steam-connect is altijd en overal beschikbaar. Je hebt geen eigen servers, telefooncentrale of ICT-personeel nodig.

 • Altijd gratis beschikking tot de laatste updates

 • Uptime van 99,98%
 • Monitoring via mobiele devices
 • Beschikbaar op Windows, macOS en Android
Steam-connect favicon

Externe integraties

Om Steam-connect nóg completer te maken, kunnen we integreren met een aantal handige externe diensten.

 • Postcode-, IBAN- en e-mailchecker

 • Social Media Trends
 • Aangetekend mailen
 • Reistijdcalculatie
Steam-connect favicon

We staan voor je klaar

Steam-connect is zo makkelijk te bedienen, dat je de ICT-afdeling niet snel nodig hebt. Kom je er toch even niet uit? Bel ons dan gerust, we helpen je graag.

 • Reguliere support van 8.30 tot 17.00 uur
 • Gratis 24/7 storingsdienst
 • Elke week gratis trainingen om je kennis bij te spijkeren

 • Consultancy, maatwerk en campagnebouw op maat

Steam-connect functionaliteiten

Veelgestelde vragen.

Kunnen er extra functionaliteiten worden ontwikkeld als ik daar behoefte aan heb?2022-04-25T13:55:44+01:00

In Steam-connect staat de gebruiker centraal. Zodra jij functionaliteiten mist ontwikkelen wij die graag voor je. Ieder goed idee is waardevol en bepaalt de ontwikkeling van ons product.

Kan ik mijn eigen nummerblok porteren naar Steam-connect?2022-04-25T13:55:50+01:00

Als jouw nummers contractvrij zijn kun je die probleemloos porteren naar je virtuele telefooncentrale. Vanuit je centrale kun je ook vaste telefoontoestellen aansturen. Hierdoor krijg je al je telefoniekosten netjes op één factuur, zowel in als buiten Steam-connect.

Kan ik Steam-connect ook integreren met mijn kantoortelefonie?2022-04-25T13:55:57+01:00

Dat kan zeker. Door deze integratie krijgen je agents inzicht in de beschikbaarheid van de rest van je bedrijf en heb je nog maar één aanspreekpunt voor al je telefoniediensten.

Kan ik Steam-connect ook zonder telefonie gebruiken?2022-04-25T13:56:08+01:00

Dat kan zeker. Steam-connect zorgt ervoor dat de juiste opdracht, op het juiste moment, bij de juiste gebruiker aangeboden wordt. De actie die verwacht wordt van de gebruiker hoeft natuurlijk niet per se een bel-actie te zijn. Steam-connect is uitermate geschikt voor het distribueren van al je werkopdrachten binnen je organisatie

Kan ik bestanden in Steam-connect ook ontdubbelen?2022-04-25T13:57:12+01:00

In Steam-connect kun je telefoonnummers tegen elkaar ontdubbelen. Zo voorkom je dat je dezelfde klanten meerdere malen benadert.

Welke statistieken van agents worden bijgehouden?2022-04-25T13:57:31+01:00

Het antwoord op deze vraag is simpel: alle. Of je agents nu aan het voorbereiden, bellen, afronden of inroosteren zijn, alle tijd doorgebracht in Steam-connect wordt voor je geregistreerd en opgeslagen. Tevens kun je alle tijden realtime volgen. Met Steam-connect kunnen al je medewerkers van het begin tot het einde van de werkdag ingelogd zijn en kun je achteraf, maar ook realtime, zien hoe productief er met tijd omgesprongen is.

Steam-connect
Steam-connect

Wat onze klanten zeggen

Wij kunnen wel zeggen dat we geweldige software ontwikkelen, maar vinden onze klanten dat ook? Gelukkig wel! Lees hieronder hun verhalen.

 • Victus Sales

  "Onze agents hoeven dankzij Steam-connect niet meer voortdurend tussen verschillende platforms te schakelen. Alles is beschikbaar vanuit één scherm."

 • dbf

  "Alle functionaliteiten die we nodig hebben zitten er in. Daarnaast ziet Steam-connect er gebruiksvriendelijk uit en is dus makkelijk uit te leggen aan een KCC-agent."

 • Contact4You

  "Vanaf het eerste contact voelde het goed. Steam-connect snapte precies wat wij wilden en bood de juiste oplossing. Een all-in pakket, inclusief alle social media-kanalen zoals Facebook, Twitter, Instagram en WhatsApp."

Ga naar de bovenkant