Contactformulieren

Contactformulieren integreren in Steam-connect.

Contact leggen is het begin van elk succesverhaal. Daarom maken we het graag makkelijk voor je. Handel je contactformulieren af in Steam-connect en zorg voor een snelle, efficiënte afhandeling en tevreden klanten.

Contactformulieren

Contact formulieren integreren in Steam-connect.

Contact leggen is het begin van elk succesverhaal. Daarom maken we het graag makkelijk voor je. Handel je contactformulieren af in Steam-connect en zorg voor een snelle, efficiënte afhandeling en tevreden klanten.

Steam-connect

In een paar stappen aan de slag met je contactformulier.

  • Alles in één scherm

Als je met Steam-connect werkt, handelen je agents álle contacten in hetzelfde scherm af. Dat geldt dus ook voor je contactformulieren. Je agent begrijpt direct wat er speelt bij de klant.

  • Inrichten in een handomdraai

Een contactformulier gebruiken met Steam-connect is heel eenvoudig. Je maakt het formulier naar eigen wens in Steam-connect en je plaatst het als snippet op je website.

  • 360 graden klantinzicht

Het contactformulier wordt opgeslagen in de contacthistorie van je klant. Stel dat deze persoon je de volgende keer bijvoorbeeld via Facebook benadert, dan heb je gewoon alles direct bij de hand.

  • Multitasken als een pro

Ben je bezig met het afhandelen van een contactformulier, maar komt er een telefoontje of chatbericht binnen? Dan kun je tussendoor gewoon eerst het telefoontje of bericht afhandelen. En daarna eenvoudig weer verdergaan waar je was gebleven.

De beste klantervaring is een eitje met de juiste software

Hoe druk is het in je contactcenter? Hoe effectief zijn je agents? En welke campagne is het meest succesvol? Dat wil je weten. Met de uitgebreide rapportagemodule in Steam-connect krijg je je antwoorden. Je hebt inzicht in je complete contactcenter, je maakt je eigen rapporten en zo zorg je ervoor dat je altijd op maximale kracht draait.

SteamConnect tekstballon 06
Steam-connect

Maar Steam-connect kan nog veel meer.

Goed klantcontact is omnichannel, geoptimaliseerd & leuk voor agents. Ontdek wat Steam-connect allemaal voor je in petto heeft.

Social Media

Steam-connect gaat verder dan alleen bellen en dus integreren we met socialmediakanalen zoals Facebook, Twitter, Instagram en WhatsApp for Business.

E-mail

Ontvang en beantwoord alle e-mail in één scherm waar ook andere contacten worden afgehandeld.

WhatsApp

WhatsApp heeft twee miljard gebruikers en maakt zijn opmars in klantcontact. Een platform dat je dus niet mag missen. Met onze WhatsApp for Business-integratie blend je het met al je andere kanalen.