• NPS berekenen

  NPS: zo bereken je je Net Promotor Score (+voorbeelden)

  Het berekenen van je Net Promoter Score (NPS) is een essentieel onderdeel om te begrijpen hoe goed je bedrijf het doet op het gebied van klantenservice. In deze blog leggen we uit wat NPS is, hoe je hem berekent en hoe je je NPS verbetert.

 • contactcenter gamification

  12 gamification ideeën voor je contactcenter

  Wil je de betrokkenheid van je contactcenter agents verhogen en zit je eventjes zonder creatieve ideeën? Dit is je geluksdag! We hebben de leukste, origineelste en grappigste contactcenter gamification ideeën voor je op een rijtje gezet. Doe er je voordeel mee.

 • contactcenter trends

  7 contactcenter trends die je niet mag missen

  De wereld verandert en door covid gaat het allemaal nog sneller dan ooit. We ademen digitaal en alles moet snel, direct en persoonlijk. De digitale evolutie betekent ook een evolutie in communicatie technologie en kanalen. Hoe ziet die evolutie eruit? We zetten een aantal contactcenter trends voor je op een rijtje die het digitale communicatielandschap de komende jaren vorm gaan geven.

 • Hiya software

  Nieuw: branded outbound bellen met Hiya

  Zeg eens eerlijk: wat denk jij als eerste wanneer je gebeld wordt door een onbekend nummer? Tenzij je dol bent op verrassingen is de kans groot dat je niet opneemt. En dat is voor de meeste mensen niet anders. Om jouw pickup-rates voortaan te verhogen introduceren wij nu Hiya software, waarmee je je outbound gesprekken kunt voorzien van je eigen logo en bedrijfsnaam.

 • Klantervaring trends

  11 trends die de klantervaring de komende jaren vormgeven

  Nu we weer halverwege het jaar zijn, is het tijd om na te gaan denken over de trends die de komende jaren de klantervaring vorm zullen geven. Dit zijn 11 klantervaring trends waarvan wij denken dat ze een grote impact zullen hebben.

 • predictive dialing

  “Predictive dialing mag verboden worden!”

  Predictive dialers maken de markt kapot. Dat is de visie van Daniël Cools, COO van Steam-connect. 

 • Column Daniël - arbeidsmarkt

  Krapte op de arbeidsmarkt? Kijk eens verder dan je neus lang is

  "We staan vaker en langer in de wacht bij klantenservices" kopte de NOS onlangs. Uit onderzoek blijkt dat het aantal wachtrijen in een jaar tijd met 20 tot 30% is gestegen, onder andere door krapte op de arbeidsmarkt. Volgens Daniël Cools - CCO bij Steam-connect - is het nogal makkelijk om meteen naar personeelstekort te grijpen.

Deze artikelen in je mailbox?

Laat je gegevens achter en ontvang maximaal één keer per maand klantverhalen, interessante artikelen & aanbiedingen in je inbox.

En heb je er genoeg van? Dan schrijf je je gewoon op ieder moment uit.

 • Callcenter prestaties monitoren

  Zo monitor je de prestaties van je callcenter

  Zonder data ben je nergens en valt er niets te verbeteren. Je callcenter prestaties monitoren is dan ook een van je belangrijkste taken. Hoe zorg je ervoor dat je alles compleet in beeld hebt?

 • Leidinggeven aan een callcenter

  Zo geef je het best leiding aan een callcenter

  Leidinggeven in aan callcenter heeft grote invloed, op zowel bedrijfsresultaat als de klantervaring. We benoemen 5 leiderschapsstijlen en vertellen je de voor- en nadelen.

 • Lancering Steam-connect

  Steam-connect is vernieuwd!

  In 2009 zag Codelogic het levenslicht en introduceerden we Steam-connect in de markt. Nu, 15 jaar later, gaan we volledig verder onder de naam Steam-connect. CEO Dennis Schabracq en Manager Marketing & Communicatie Renée Müller vertellen over deze keuze. "We zijn als disruptieve en innovatieve partij klaar voor het marktleiderschap."

 • Virtual Reality in klantcontact

  Verandert Virtual Reality (VR) de Customer Experience?

  Naar verwachting stijgt de wereldwijde markt voor Virtual Reality en Augmented Reality $ 109.61 miljard in 2026. Hoewel VR en AR het meest worden gebruikt voor games en entertainment, laten deze cijfers zien dat de deze technologieën waarschijnlijk in meer industrieën gaan zien. Wat dacht je van in klantcontact?

 • Klantcontact via WhatsApp

  7 manieren om WhatsApp for Business te gebruiken voor klantcontact

  WhatsApp is niet alleen geweldig om te communiceren met familie, vrienden of collega's, maar ook uitermate geschikt als contactkanaal voor bedrijven.

 • Virtueel callcenter

  Zo start je een virtueel callcenter

  Nu zoveel mensen thuis willen werken, starten steeds meer bedrijven met een virtueel callcenter. Wat houdt dat in en hoe pluk je er de vruchten van?

 • SteamConnectBlog 12

  Afscheid nemen van een klant: zo pak je het aan

  Moet je af en toe met een klant breken? Ja. Moet je dat doen bij het eerste teken van moeilijkheden? Nee. Dus hoe weet je wanneer het gepast is - en welke stappen je moet nemen?