• CCaaS

  CCaaS: wat is het en wat zijn de voordelen?

  SaaS, CPaaS, UCaaS... de as a service-termen vliegen je tegenwoordig om de oren. Mocht je nog nooit van CCaaS hebben gehoord, dan lees je in deze blog alles wat je moet weten.

 • Voice of the customer

  Wat is de Voice of the Customer en hoe zet je hem in?

  De Voice of the Customer (VoC) is een term die je in onze wereld vaak hoort terugkomen. Maar wat betekent het? In deze blog vertellen we je van A tot Z hoe het zit met de Voice of the Customer en hoe je hem inzet om je bedrijf te laten groeien.

 • Callcenter CRM

  Maximaliseer je efficiëntie met een callcenter CRM [GIDS]

  Als je meer rendement wilt halen uit je klantcontact, mag een callcenter CRM niet ontbreken. In deze gids vertellen we je alles wat je moet weten over de implementatie van een CRM in je call center.

 • IVR

  Interactive Voice Response (IVR): wat is het en hoe werkt het?

  IVR is een technologie waarmee een computer met mensen kan communiceren door middel van spraak en invoer via het toetsenbord. IVR-systemen worden door organisaties gebruikt om interacties met klanten te automatiseren en te besparen op de kosten van de klantenservice. In deze blog leggen we je uit wat een IVR is en hoe je het optimaal inzet voor je bedrijf.

Deze artikelen in je mailbox?

Laat je gegevens achter en ontvang maximaal één keer per maand klantverhalen, interessante artikelen & aanbiedingen in je inbox.

En heb je er genoeg van? Dan schrijf je je gewoon op ieder moment uit.

 • Social Media crisis managen

  Een social media crisis managen in 9 simpele stappen

  Oh nee, je hebt iets geplaatst op je social media kanalen en het valt compleet verkeerd. Je gaat viral en niet op de goede manier, het hele trollenleger heeft het op je gemunt. Wat nu? Een social media crisis managen vergt wat vaardigheden en in deze blog brengen we je up to speed.

 • contactcenter gamification

  12 gamification ideeën voor je contactcenter

  Wil je de betrokkenheid van je contactcenter agents verhogen en zit je eventjes zonder creatieve ideeën? Dit is je geluksdag! We hebben de leukste, origineelste en grappigste contactcenter gamification ideeën voor je op een rijtje gezet. Doe er je voordeel mee.

 • contactcenter trends

  7 contactcenter trends die je niet mag missen

  De wereld verandert en door covid gaat het allemaal nog sneller dan ooit. We ademen digitaal en alles moet snel, direct en persoonlijk. De digitale evolutie betekent ook een evolutie in communicatie technologie en kanalen. Hoe ziet die evolutie eruit? We zetten een aantal contactcenter trends voor je op een rijtje die het digitale communicatielandschap de komende jaren vorm gaan geven.

 • Hiya software

  Nieuw: branded outbound bellen met Hiya

  Zeg eens eerlijk: wat denk jij als eerste wanneer je gebeld wordt door een onbekend nummer? Tenzij je dol bent op verrassingen is de kans groot dat je niet opneemt. En dat is voor de meeste mensen niet anders. Om jouw pickup-rates voortaan te verhogen introduceren wij nu Hiya software, waarmee je je outbound gesprekken kunt voorzien van je eigen logo en bedrijfsnaam.

 • Klanttevredenheid meten

  20 oktober 2022

  Klanttevredenheid meten: complete gids + best practices

 • NPS berekenen

  4 oktober 2022

  NPS: zo bereken je je Net Promotor Score (+voorbeelden)

 • contactcenter gamification

  27 september 2022

  12 gamification ideeën voor je contactcenter

 • contactcenter trends

  6 september 2022

  7 contactcenter trends die je niet mag missen

 • Hiya software

  29 augustus 2022

  Nieuw: branded outbound bellen met Hiya

 • Klantervaring trends

  23 augustus 2022

  11 trends die de klantervaring de komende jaren vormgeven