Met Hiya ben je niet langer een onbekende beller en speel je gewoon open kaart. Zo vermijd je de negatieve associaties die horen bij een onbekend nummer en verhoog je je pick-up rates.

Wat is Hiya software?

Met Hiya software kun je uitgaande gesprekken voeren met een geauthenticeerde identiteit, zodat je klanten zich nooit meer hoeven af te vragen wie er aan de andere kant van de telefoon zit. Zo worden je contacten zinvoller en hoeft niemand nog te gissen naar wie hen probeert te bereiken.

Hiya gebruikt kunstmatige intelligentie om spam oproepen en sms’jes te blokkeren. Dit gebeurt door de bel- of smsgewoonten van de gebruiker te analyseren en te vergelijken met bekende spambellers en -sms’ers. Als er een overeenkomst wordt ontdekt, wordt de oproep of het sms-je automatisch geblokkeerd.

Reken af met spammers

Hiya kan ook onbekende spambellers en -sms’ers opsporen, dus zelfs als een nummer niet in je contactenlijst staat, kan Hiya software het toch blokkeren als vastgesteld wordt dat het een spambeller of -sms’er is. Bovendien kun je nummers handmatig als spam melden, wat Hiya software helpt de nauwkeurigheid van het blokkeren voor alle gebruikers te verbeteren.

De voordelen van Hiya software

  • Meer bereik
  • Betere performance & hogere pickup-rates
  • Hogere klanttevredenheid
  • Lagere CPO
  • Betere merkreputatie

Wat kost Hiya software in Steam-connect?

Deze nieuwe functionaliteit is nu beschikbaar in Steam-connect. Benieuwd naar de kosten? In onze brochure vind je een kostenoverzicht, je kunt hem hieronder downloaden. Nog geen klant van Steam-connect? Vraag dan een demo aan, dan laten we deze toffe functionaliteit ook graag aan je zien.

Download de brochure

Laat je gegevens achter om de brochure te downloaden.

Wil je je ook inschrijven voor onze nieuwsbrief?

Nieuwsbrief*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.