In deze blog:

Renée Müller (29) is per 3 mei gestart als Manager Marketing & Communicatie bij Steam-connect. Naast Steam-connect, zal ze ook verantwoordelijk worden voor de marketingactiviteiten van zusterbedrijven In2voice en Enterprise Communications GmbH.

Renée start haar carrière als journalist bij verschillende regionale dagbladen en omroepen, om na enkele jaren haar horizon te verbreden en de marketingwereld binnen te stappen. Eerst als content marketeer, later als Manager Marketing en Communicatie bij cloudtelecomleveranciers OZMO cloud communications en Destiny.

De communicatiewereld is voor haar dus bekend terrein. “Ik heb erg veel affiniteit met communicatie en klantervaring”, vertelt ze. “Ook de telecomwereld is bekend terrein, dus het voelt een beetje als thuiskomen.” Toen Steam-connect op haar pad kwam, hoefde ze dus ook niet lang na te denken. “Steam-connect is een snelgroeiend bedrijf in een bewegende markt, mét internationale ambities. Wat wil je als marketeer nog meer? Daarnaast is Steam-connect een sterk product dat het verdiend om internationaal in de markt te worden gezet, dus ik sta te trappelen om aan de slag te gaan.”

Renée heeft grootste plannen. “Ik wil de marketing binnen Steam-connect, In2voice én Enterprise Communications naar een hoger plan tillen. De marketingactiviteiten moeten niet alleen goed aansluiten op de doelstellingen van sales, meerwaarde bieden voor klanten en partners, maar ook voor mijn collega’s. Dat betekent dat ik goed in kaart ga brengen waar de behoeften van de verschillende doelgroepen liggen en daar de marketingactiviteiten perfect op aansluit.”

Dennis Schabracq (CEO): “Door de groei van Steam-connect, de recente overname van Enterprise Communications in Duitsland en de plannen die we hebben met In2voice was uitbreiding van ons marketingteam een must. We zijn erg blij met de komst van Renée en vertrouwen erop dat ze, met haar kennis en ervaring, de marketing naar een hoger niveau gaat brengen.”