• klantenservice hacks

  Automatiseren of achterblijven? 10 geniale klantenservice hacks

  Ben je het zat om constant achter de feiten aan te lopen met je klantenservice? Ben je op zoek naar manieren om zowel efficiënt als klantvriendelijk te werken? Dan is dit whitepaper precies wat je nodig hebt.

 • eBook audit je customer service efficientie mockup NL

  Audit de efficiëntie van je customer service afdeling

  Herken je dat gevoel? Het gevoel dat je customer service afdeling beter kan en moet presteren, maar je weet niet precies waar je moet beginnen? Het gevoel dat je team verdrinkt in vragen en klachten van klanten en dat er geen einde aan lijkt te komen? Je bent niet alleen.

 • Contact center uitdagingen

  De 10 Grootste Contact Center Uitdagingen voor 2023

  De wereld van klantcontact verandert razendsnel en contactcenters moeten continu bijblijven om hun klanten blij te maken. Het overwinnen van communicatie-uitdagingen in je contactcenter is super belangrijk om de concurrentie voor te blijven en je klanten tevreden te stellen.

 • Klantcontact Trendrapport

  Klantcontact Trendrapport 2023

  Veranderingen gaan gigantisch snel en in de wereld van klantcontact is het bijbenen of afhaken. In dit rapport verzamelen we 12 klantcontact trends voor 2023.

Deze whitepapers in je mailbox?

Laat je gegevens achter en ontvang maximaal één keer per maand klantverhalen, interessante artikelen & aanbiedingen in je inbox.

En heb je er genoeg van? Dan schrijf je je gewoon op ieder moment uit.

 • Social Media kickstart

  Kickstart jouw Social Media klantenservice

  Als bedrijf is het belangrijk een uitstekende klantenservice te bieden om klanten te behouden en loyaliteit op te bouwen, dat heb je vast al een oneindig keer gehoord. Een manier om dit te doen is door gebruik te maken van social media. Ze helpen je gemakkelijk in contact te komen met klanten en bieden een platform om snel te reageren op klachten en vragen.

 • De weg naar een succesvolle klantervaring

  De weg naar een succesvolle klantervaring

  Hoe verander je klanten die steeds meer van je verlangen in fans?

 • Toekomstbestendig contactcenter

  5 ingrediënten voor een toekomstbestendig contactcenter

  Hoe blijf je voldoen aan de steeds hogere eisen voor customer support? En hoe zorg je ervoor dat je agents niet helemaal worden overspoeld door klanten die ze via tientallen kanalen proberen te bereiken?

 • Checklist klantervaring

  Checklist perfecte klantervaring

  De perfecte klantervaring: dat wil iedereen. Met onze checklist kom je dit jaar een heel eind in de buurt.